Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbar natt....

Det är en underbar natt
stjärnor som glittrar i skyn
underbar natt för en
kärleksfull kyss
en vacker natt med dig....

Bortom mörkrets sista rand
finns en oas i kärlekens land
en oas under stjärnorna
som glittrar i skyn
en vacker och underbar natt
med dig......




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 20:18



Bookmark and Share


  LassO
mmmmmmm
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna