Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek finns

Kärlek finns överallt
jag smeker dig du smeker mig skönt!
Jag älskar dig och du älskar mig
lycka är att vakna brevid dig
vinden blåser liv i vår kärlek
blundar jag ser jag dig
vill ha dig här och nu
kom till mig
smek mig håll mig
finns ingen som du
love you....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna