Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna deprimerande känsla, att man inte duger till något, att man är bortvald, att man är en "flugskit på ett papper"....., men, ge INTE upp !


"Ratad !"

Ratad !
Utrangerad
och
realiserad
på "De förtappades
Auktion"
Utan minsta distinktion

Ratad !
Nonchalerad
och bortslängd
Negligerad
och bortträngd
av hänsynslösa rovdjur
med depraverade partitur

Ratad !
Förtalad
och hatad !
Själsligt ruinerad
Metaforiskt urinerad (!)
Av Fördom kastrerad !
För alltid blamerad !

Ratad !
Reser sig ur träsket
Revanschen känns brännhet !
Förintat det "Kokta Fläsket" !
Förvandlat det till Sällhet !
Jag ÄR BRA !
JA ! `JA ! JA !

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 23:14



Bookmark and Share


  aol
efter all a hårda ord vilken resning på slutet suveränt
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska