Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kallar det pussel (i plural)

skimrande i svart & spets

hon intresserar mig inte

men hennes blick lägger sig runt

brösten pekar ut mig

- Kom jag vill dansa med dig

för mycket tomrum att fylla

kan inte stanna inne

går ut och stannar uppe hela natten

men är knappt där

enbart skinn & ben

ögon som stannar kvar

delar några bloss på min omväg

sen delar jag dina blossande kinder

men jag älskar det svartvita

kanske bara därute

stannar där och kysser vintergatan

här finns allt jag tänker på

en vanlig dag utan läppar

men med för mycket mening

med hjälp av närheten

den i normen i närmandet

men Thåström skaldade det "kärlek är för dom som har tur"

vi andra får nöja oss med honom eller henne

vi överlåter struntet till de som vill ha det

det finns mer djup insikt i telefonkatalogen

ja mer poesi också för den delen

det finns något du verkligen kan ge mig

köp ett album, vilket som helst

låt nummer 3 handllar alltid om oss

jag tänker på det fortfarande

lever i en dröm som ännu inte formulerats

det är ett spel vi älskar

det är inte ett sätt att leva

för att få det att se hyfsat ut

måste jag vränga själen

blir utblottad en vacker dag

för jag pratar om sakerna på insidan

borde vara där, för att växa

men jag krymper av din närvaro

borde veta att om jag gör rätt
så går jag härifrån

men vi lär bara på ett enda sätt

kan det verkligen sägas om kärlek också?

kan man prata om kärlek?








Fri vers av theperna
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna