Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blondamera


Blondomera senorita
Blondomera
Well its time to say goodnight
To brunetti
Blondomera senorita blondomera
Det har du så alldeles rätt i

Ska du göra nån succe
Så blondamera
Helst inne är ”platina” som Vicki
Blonda mera senorita blanda mera
Efter ett kan du ha en skvätti
Av nåt annat senorita som du blanda
Lite rötti och av gult en skvätti

Tududtu dut tudut tudut tudut tudut
Tududtu dut tudut tudut tudut tudut
Tududtu dut tudut tudut tudut tudut

Blondamara senorita blonda mara
And u have the little boys on your finger
Blondamera senorita blonda mera
Så kan du i TV få presentera
Blonda mera senorita blondamera
Blonda mera senorita
And kiss us goddnight

Tududtu dut tudut tudut tudut tudut
Tududtu dut tudut tudut tudut tudut
Tududtu dut tudut tudut tudut tudut
Tududtu dut tudut tudut tudut tudut
Tududtu dut tudut tudut tudut tudut
Tududtu dut tudut tudut tudut tudut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 190 gånger
Publicerad 2009-11-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO