Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månljus

Nattmörkret badar
i
månljus

skuggorna i mitt
livs landskap

blir

skarpare




Fri vers av Maiah VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-08 05:30



Bookmark and Share


  jörgen g
Mjuk och fin!
2010-01-12

    Verdandia
Vackert skrivet och beskrivet!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP