Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag ser molnen segla över himlen


Molndrömmar

Följer molnens rörelser över himmelen
Vill dit upp och segla med molnet
Över hav och stränder

drömma




Fri vers av Maiah VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 07:34



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det vill jag med ju - segla på ett moln, bara andas & drömma...;-)
Härlig bild till din fina text!
2009-11-23

    Verdandia
Ulliga gulliga moln kan sätta fantasin i rörelse.
Vackert!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP