Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coupering och spel


I kupèn pågick det spel, de var 5+1 joker
En av dom hade hjärter dam för ögonen
En barsk dam hade ruter
Hon som sågs som hjärter, svara med att se
Honom som klöver kung, ja eller ess kanske

En bisittare höll på att få spader
Och en annan, hade par
Han var 5-5:a nämligen
Och lite lätt knäckt
Och inom ramarna
Var inte alla dårå

Den lille mannen behövde en stege
En annan funderade på kåk
Alla ville ju ha par
Och kanske triss
Men man tappade färgen
När en visade sin straight flush

Blanda och ny giv
Skrek någon
ALLA UNDER 10 skrek nån annan
Usch… så får man inte ha det
I livets sumlande blandning
Spelets färger….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-11-08 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO