Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett inlägg i debatten om Qvick och van de Kwast... ja som de borde varit i alla fall...


Qvick och Ade-historier

Han riktade
Sina diktade
Historier
Till den han biktade
Som fick ta de
Med ro

Men han siktade rätt
För ingen kunde dom tro….
Utom van der Kwast
Han fick dem att gro
Och växa till med lagens
Och förslagens hjälp
Samt lite lagom med piller
För dessa diller….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-11-08 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO