Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets andetag..


Tankar skräddarsyr, nya tankar
väver samman allt..små knutar
bildas i ett mjukt nystan.

Tankar växer fram om livet
inte allt blir som man vill
få det skrivet.

Ena minuten andas man själv,
Andra minuten tar andetaget
slut, luften får pressas ut.

Är det nu det tar slut.., mitt jag
tar andra över i ett slag.

Ligger stilla medan folket kring
mig virrar, en massa frågor om
olika plågor.

Allt snurrar så snabbt förbi, vill
resa mig och springa förbi

Vill lossa alla hinder, känner mig
fångad fast och bunden.

Måste lita på alla teknikens under.

Nålar och sladdar pryder min kropp
ett skådespel på skärmen vid sidan
om spelas upp.

Hjärtats snabba slag spelar sin
melodi i takt pulsen på skärmen
visas i vacker färg på rad.

Att leva är ett under, man borde
njuta av dessa livets små stunder
istället för att sjunka och gå under.

Tankar väver nya tankar, livet
här och nu..

Och den enda som kan välja är du.....






Fri vers av Margithe VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 11:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Varje andetag betyder, Fina ord har du skrivit, om att ta vara på livet, medan man har det.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP