Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hjälpa någon , finnas till, lyssna. Vara en medmänniska


Stängda dörrar


Stängda Dörrar ??

Ordet bakom stängda dörrar stämmer så väl. Människan är snabb att döma ha en åsikt trots att inte varit närvarande i stunden då man fångat de krokar som man kunde nå, för att klara dagens alla måsten. Ibland så behövs ett värmande ord, en tanke, en fråga hur mår du ? Tänk att kunna ge lite av sin tid ett ord en handling ett leende ?? att bara visa att jag finns här.........om du behöver mig.

Alla kan vi snava, falla, tappa all ork. Tänk att då få det värmande ordet tillbaka hur mår du ? Alla kan vi bidra med något,sträcka ut en hand..... bara finnas till hands. Hos oss alla bakom stängda dörrar kryper verkligheten fram ??




Fri vers av Margithe VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-25 12:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text med närvaro och medkänsla!
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP