Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Kärlek i en kall hård värld,kan den andas och leva
kan den omfamnas av den ljuva viskningen Kärlek
här och nu.

Du min kärlek tog mig i din hand varsamt
går vi sedan länge mot samma strand.
Tillsammans är det du och jag.

Tillsammans i med och motgång styr
vi stegen mot samma mål och längtan
att Kärleken får leva här och i detta nu.

Framtiden vet vi inget om
men här och nu är det vi. Du, jag och kärleken.





Fri vers av Margithe VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-11 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så innerligt, komna ur ett levande hjärta.
2017-12-02

  Lars Hedlin
Bra och stark text :)
2015-11-12

  aol
Positiva ord i en hård värld
2015-11-11

  Marita Ohlquist VIP
När världen är hård och kall behövs kärlekens mjukhet och värme!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP