Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gör tavlor


De va längesen vi såg Moses
Sa dom
Låt oss göra en egen Gud
Som vi kan ha och tillbe…
Moses kastade tavlorna i vrede


De va längesen vi såg Jesus
Verkar man säga i kyrkan
Så de kommer en massa virr
De kallar sej för ”Livets ord”
De kallar sej för ”Maranata”
De kallar sej för nåt vadsomhelst
Men har oftast nånstans, sin egen ”guldkalv”

Och oftast slår man sönder några tavlor




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO