Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför blir vissa unga människor mer utsatta än andra ? Mobbas, fryses ut och, t o m dödas ?


"Retad !"

Retad !
Av någon förtretad
av vidriga saker, nedsmetad

Retad !
En tyst och försynt
blir utnyttjad
bedragen på mynt
krävs på blind lydnad

Retad !
Av översittare
vidriga bestar
kringstående "tittare"
hjälper ej sin nästa

Retad !
Vill stoppa dessa
missförhållanden
bara pressa
på missdådaren (!)

Retad !
ska INGEN behöva bli
konstant
vi ska , på det , få pli
Markant !

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-08 13:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gäller ju atrt
vi om vi ser vad,
som sker säger
till vad vi inte vill
se ske...
Bra skrivet igen!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska