Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annans liv. -Mina ord. Tack Niza för "dig".


med dig intill

Jag ligger här,
med dig intill.
Jag ser dig sova, ser dig drömma.
Du andas djupt.
Omedveten.
Omedveten om att den mun som kysser dig adjö, kysser en annan välkommen.

Jag vill sluta.
Jag ska sluta.
Jag kan inte sluta!


(förlåt)




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, sorglig och intensiv

Tycker mycket om
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose