Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du valde att gå.

 

 

 

 

Du hade tusen skäl att gå

 

Jag gav dig ett att stanna

 

 

 

 

 

 Jag var inte tillräcklig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-22 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose