Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skar mig djupare

 

 

 


Jag skär mig

 

 

Men du skar mig djupare

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 749 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-10 13:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
träffande suveränt djupt
2017-10-12

  M.A.J.R
Inte många rader, men texten bär en tung innehåll. Kniven är vassare när det är någon annan som skadar en..
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose