Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag och du hade var speciellt

 

Skriver ett meddelande 

raderar

 

 

skriver om igen.

 

 

 

skickar inte iväg det.




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 737 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-17 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose