Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

 

 

 

Kom för mig

sa du

 

kom för mig

 

Jag kom 

och

kom igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 815 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-06 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så få ord, och så rikt innehåll! Gillas!
2023-03-31

    ej medlem längre
Lustfyllt
2019-01-04

  blaite
Love it ! Oh yeah ;)
2018-11-16

  blaite
Precis min typ av poesi ! Kort och superbra
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose