Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natura

 

 


Du slänger din bh på soffan intill mig

Vita raka linor på ditt vardagsrums bord

 

 

 

 

 

 

Ikväll betalar jag i natura.

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 735 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-02 19:59



Bookmark and Share


  blaite
Så bra
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose