Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män

 

 

Min kropp är en canvas

 

för män

att lämna avtryck på

 

vissa

beundrar

andra

sliter 

 

någon slår

 

 

en annan älskar

alla lämnar ärr.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 539 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-24 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Acceptera aldrig ärr, bara kyssmärken
2023-03-31

    ej medlem längre
Oerhört träffande beskrivning av relationers inflytande på en kropp och en själ.. Stark text. Mycket stark.
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose