Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar mig naken i snöstormen

Jag är ett kollage
av mindre lyckade bilder
ett ironiskt eko
av någon jag skulle
vilja vara

en flod
full av ögon
stirrar sig blinda
lämnar mig naken
i vild snöstorm
hela mitt jag är vitt i vitt

Jag svävar
28 meter över marken
fantiserar om
att din röst hade
ett helt annat tonfall
din doft
påminner om flykten till havet

jag borde nog
sluta drömma
men jag minns ändå

hur...

vi fraktade varandra
genom sommaren
med kyssar svepta
i silkespapper
dina ord piskar en vilsen själ

kan du inte komma
komma ihåg något

jag ser dig bara stå där och skratta




Fri vers av unhappyvoices
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-10-18 19:43



Bookmark and Share


  Glittermolnet
med kyssar svepta
i silkespapper

Jag tror att jag skall citera dig.
2005-11-05

  kärleksbarn
med kyssar svepta
i silkespapper

gud vad fint!
2005-10-20

  Namnlösa
helt underbar text.
Du har en förmåga att fängsla mig totalt
2005-10-19

  tonsoku
jättebra skrivet! jag gillar verkligen din stil, flytande på något vis... skulle nog fortsatt läsa hur lång den än var, lite som i trans.
hela dikten var super men framför allt första paragrafen är fantastisk! grymt!!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.