Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du pumpar bra, sa jag.

Jag skulle nog önska
Att vi kände efter ett slag.
För jag skulle vilja veta,
hur vi känner oss idag.

Hon skakar på huvudet.
\"Vi tar det inte idag.\"
För hjärtat hon vet själv
hur mycket hon klarar av.




Fri vers av LejonLarm
Läst 1798 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-03-06 22:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
finstämd, samtidigt svävande på målet
2011-11-25

  ingen alls
Linn, nu har jag läst denna oändligt många gånger.
Jag älskar den helt enkelt!
BRAVO!
2006-04-14

    Bror
helt fantastiskt dikt lejonlarm.
2006-04-08

    NoMi F
Denna poesi lämnar utrymme
till tolkning tycker jag
Fri tolkning
på rubriken kom en tolkning mer åt
det sensuella slaget
Sedan i texten fick jag ganska
snabbt klart för mig
att så är icke fallet
Hjärtat klarar av mycket
men i bland är det bra att vänta
också
Klurigt skrivet
2006-04-01

  BlåhäXa
=) de tog lite tid innan poletten trillade ner här... fick läsa den tre gånger innan jag förstod poängen! riktigt finurligt! fint!
2006-03-20

  unhappyvoices
ÅÅH, Linn!
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LejonLarm
LejonLarm