Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagskväll, blev sen igen.



Stapplade in genom dörren,
Hon kan ha varit kvart i 3
Inte ens min egen spegelblick
kunde se hur ledsen jag blev.
Hade samlat mörka askmoln
innanför avbantade revben.
Putat med spritglansig mun
och doftat starkt, inte förföriskt.
Försökt förvirra och fresta.
Men inte varit någon till lags.
Senn förstår ni nog resten.
Det var inte min dag idag.




Fri vers av LejonLarm
Läst 873 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-09-11 20:19



Bookmark and Share


    trembling_blue_star
sötprupp.
2006-11-23

    ungapoeter.se
Hade en sån dagförra veckan. Du fångar verkligen känslan.
2006-10-06

  CakeOrDeath
tack <3
2006-09-13

  Isla Estrecho
Jag känner på något outgrundligt vis igen mig i den här. Jag tycker att den är ett klipp från verkliga livet och om hur misärigt det kan kännas då och då.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

LejonLarm
LejonLarm