Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje minut, varje timme matas vi med det mediala utbudet på TV, i tidningar, på radio etc etc . Men hur mycket VILL vi ha och MOTSVARAR verkligen utbudet det vi, EGENTLIGEN, vill ha ?


"Matad !"

Matad !
Med ekivoka tävlingar
där deltagarna är
avfällingar
som gör ALLT
för lite penningar

Matad !
Med självgoda "experter"
som betygsätter "med stjärten"
en del är rena "fjärten"
andra "princessan på ärten"

Matad !
Med halvprostituerade modeller
som vet vad saken gäller
säljer sin kropp
eggar var "snopp"
Víd avsked de tåren fäller

Matad !
I råa "skämda skämt-program"
Vulgärare kan ej fås fram
Gästen ler ,besvärat
leendet blir skevt, förfärat !

Matad !
Tonvis med reklam
Författare: En Proffsig "Asgam"
De filmerna förstör
De tror de oss förför
en del kanske torskar
vi andra bara loskar

Matad !
TÄNK om vi själva fick välja
det utbud vi nu måste svälja..............


----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-11-08 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska