Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själv är jag en kattsjäl...en bevingad...kanske en Grip




Aforism: Räds inte att Vandra på Jorden

~¤~

Ens själ känns aldrig så ren som bland de smutsiga och aldrig så lortig som bland helgon

LPWJ 17/04/08

 




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-08 20:59



Bookmark and Share


    Jnåt
förhållandevist!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP