Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopppppet i Spåna



Professor Eva Lundgren
Och Tomas Qvick
Ska enligt uppgift ingå äktenskap
”deras sanningar rimmar så bra tillsammans”
Inga lögner är så bra så de inte kan berättas
Och ändras, om det behövs

De ska vigas i sataniska kyrkan
Klädsel är bildligt talat
D v s desamma som i
Kejsarens nya klädder

”Känsliga besöker rekomenderas
att stanna hemma”
Han är homosexuell medans hon är
Så manhaftig och manshatande man kan bli
ett fantastiskt passande par




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO