Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstorm

Det börjar nu blåsa i staden där vi bor oh det börjar bli kallt. Din hand försvann långt

Härifrån Vi flög iväg. Vet inte vart vi ska hamna när tiden stannar i en snöstorm långt

Härifrån bara sådär Hur ska vi göra? Allt försvann iväg Du grät och såg ifrån ett fönster

hur snön föll ner som en massa känslor. Snön var röd som blod. Kylan blev till smärtan

Vimlet blev till en längtan. Oh ensamheten blev till en saknad. Men vi var kvar. Ja , du och jag.

För vi kämpar nu tappert vidare. För vi ingår i kärlekens krigare. Så vi slår

inte med


nävar Vi Skjuter inte med vapen. För vi lever här och nu.


I en snöstorm kan vi inte bo, jag vill inte sitta på en is kall tron

I en snöstorm kan vi inte bo, jag vill inte sitta på en is kall tron





Fri vers (Spoken word/Slam) av Sayam Chortip
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 22:40



Bookmark and Share


  Lady Alassa
vackert och angeläget att läsa
så kanske du får en aha upplevelse som jag
kanske så är att älskande här har enorma besvär
ingen försörjning och fiender finns för många
kanhända finns döden som enda bundsförvant
2009-12-08

  Dyrbye
Så fint! Du är jätte duktig på att skriva! Gillar dina texter!!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip