Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekande Röster


Ekande röster som svalnar
Ekande röster som flyger bort som svalar
Jag minns inte längre vad jag sa
eller vad du sa
Kommer inte ihåg var vi va igår
Ekande röster


Hör allt på repet
När jag går längst gatan
viskandes i mitt öra
Det sägs vad ska vi göra
Ekande röster
som talar
Dom pratar

Du vill bara lägga på
Eller gå
åt ett annat håll

Ekande röster
Från förr
Leenden från fotografier
gamla tider
lider
Ekande röster fade ar ut
nu va det visst slut






Fri vers (Spoken word/Slam) av Sayam Chortip
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-04 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip