Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En duet

En duet med livet
En duet med döden
En vals med dig
En vals med tiden




Fri vers (Prosapoesi) av Sayam Chortip
Läst 281 gånger
Publicerad 2012-06-14 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip