Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kall Morgon


En kall morgon formar vattnet i sjön till blod när bussdäcken slår mot moderjord. När grenarna formar sig till fåglar
som flyger ut mot universum och tänder en ny sol och

den där bussen som kanske kan ta mig till friheten

Så skapas kreativiteten
Va gömmer sig bakom varje gran
nya möjligheter skulle jag säga

och då så vänder vi blad
och är redo för nya tag
Även om det är en kall morgon

så lätta på halsduken och ta dig i kragen
när du sitter i bussen
Men jag är ju inte vaken
Jag är som snön tunn och naken

ligger jag kvar i mina tankar
Där det är varmt
Men jag blir väckt utav den där väckarklockan
som ringer högt
varför ringer den så högt

Jag vill ju inte vakna
inte än
Låt mig ligga kvar

Men någon gång måste
vi spricka den där bubblan
som vi gömmer oss i
Även om det är en kall morgon


Men kudden drar ner mig
Den slår till mig så jag faller
ner mot sängen
och den viskar
det är varmare här

Men den där väckarklockan
är hård som en General
Den håller mig klar och vaken
Så snart är jag där
i den där bussen

som skulle ta mig till friheten




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sayam Chortip
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip