Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Söker


Jag letar genom många nätter
Jag letar genom nya dagar
Jag söker bland oljud
Jag letar bland ljud
Jag letar i tystnaden
Jag letar bland drömmar
Jag letar bland minnen
Jag letar efter bilder
Jag letar efter framtiden
Jag söker efter den där sista pusselbiten

För jag letar bland okända människor gör jag
Jag söker gemenskap gör inte du det ?
Jag letar bland städer
Jag söker på landet
jag letar i stan
Men jag letar inte bland mörka gränder för det är farligt har dom sagt
Jag letar i baksmällan dagen efter
jag letar i trappen

För jag letar bland frågorna
aa det gör jag
För jag letar efter mitten vägen
Försöker se djupet i dig
Försöker se dina leenden
Men du gråter allt för ofta så att ditt vackra
ansikte gömmer sig bakom dina tårar
så göm dig inte

För jag letar efter soluppgångar
Jag letar efter solnedgångar
Jag letar bland många skratt
Jag letar bland tårar
Jag söker i ensamhet
Jag söker i debatter
Jag söker bland känslor
För vi alla söker ju efter något ! Vad du söker efter vet inte jag
Men jag ! Jag söker inte efter girighet
För jag ! Jag söker efter ett enkelt tack




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sayam Chortip
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 21:36



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Den är såå bra.... och är glad att jag har hört den live =)
2011-12-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du får fram en känsla
av hopplöshet i den här
dikten. Som om du gett upp
i ditt sökande
Den berör mig.
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip