Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbärsträden i Salem


Körsbärsträden i Salem
De stod där när jag kom dit förståss
Som de gjort i alla år
Massor med år
Så kom jag och jobbade
Med allt som skulle jobbas med
Och varje gång jag gick
Så såg jag dessa träd…

Och blommorna slog ut
De liksom täckte hela himlen
När man gick under
De doftade de var färg
Allt fylldes
Så började de falla
Bildade en matta av blomblad
Röd vit. Lila spräcklig matta
Hela gångvägen fylldes

Jag minns ännu dessa starka blommor
Som så snabbt kom
Och fyllde allt med prakt
Sen kom sommarvinden och blåste ner dom
Innan de trampades ner i asfalten
Det var en vår i Salem
Men jag älskade just de dagarna
Som förebådade frukten…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-10 09:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön beskrivning.
Applåd!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO