Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riv murar riv murar


Idag för 20 år sedan
Blev det ett hål i muren
Vilken känsla
Det räckte med ett hål
För att spräcka hela järnridån

Snart kom sakerna slag i slag
Med avlägsnande av alla dessa potentater
Som styrde och ställde
Snart buade man i Rumänien
Och Honecker anklagas för mord
På de flyende

Världshistoriens största händelse
Sen Jesus korsfästelse
Eller möjligen Luthers uppspikande av plakatet
Men även om känslan var euforisk
Så anade man inte vilken styrka det fanns
I denna frihetslängtan


Riv murar för fasen
RIV MURAR




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO