Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unkel Per eller unkne per


Kärnkraften
Den är väl nedlagd
Vi beslutade det 1980
Elle jag fick inte det
Jag fick inte vara med och rösta
Men….
Den skulle alltså läggas ner
För snart 4 år sedan

Och de ”lovade dyrt och heligt”
Per Unckel
Och Rune Molin
Att 2005 så är kärnkraften borta
Och om nån ifrågasatte så sa man
”NEJ vi kommer aldrig att tillåta
att det fortsätter efter 2006”

Va skönt att vara politiker
Det måste vara det
Inga löften som måste hållas
Inga krav på att stå till svars
"Det är inte mitt fel
Säger Per Unckel…"
”Uncle Sam” känns nästan mer trovärdig
än ”Unckel Per”



OCH DÅ min vänner
Är det illa…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO