Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren mellan ett land


Muren revs mellan 1 land
Och samma land
Och alla trodde på fred
Och allt skulle bli bra
Men ena landet har fortfarande
1/3 del mindre i lön
och den andra landet tycker att
det ena tär på det andras

Och det andra landet i landet
Tycker att det ena stjäl av det andra
Så 20 år senare
Finns muren kvar
Men den är ekonomisk
Och pragmatiskt verbal
Men man talar inte om den…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-11-09 09:15



Bookmark and Share


  ULJO
Visst finns en del av muren kvar. Vi har murar även i vårt land.
Det kommer det alltid finnas så länge det finns mer än en männska på jorden.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO