Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste, nu på morgonen, ett inlägg (Folket 091109), betitlat "Censuren verkar närmare dig än du tror", författat av Nils Funcke, "extremliberal" expert på yttrande-och tryckfrihetsfrågor, tack för inspirationen, Nils !


"Extremliberalens Evangelium !"

Extremliberalen !
Blundar för våldskvalen !

Extremliberalen !
Ska vi starta den "Nya Slaktkanalen" ?
Då blir det enkelt
att hitta
scener där
en blodig fitta
"opereras"
med en
motorsåg
TÄNK !
om Ni detta såg !

Extremliberalen !
Eller "Härliga"
Krigsscener !
Barn slits i stycken !
Våldtäktsscener !
Är DET vad ni tycker
FRIHET bereder ?

Extremliberalen !
Vill INGA gränser sätta
ALLT ska få visas
oberoende HUR detta
påverkar barn
och unga
NI talar med
kluven tunga !
Ni läser ,blott
er "kommersbibel"
"Fria Företag"
är erat "dribbel"
Ni SVIKER ungdomsgenerationen !
Ni VIKER ER för "Storkapitalfraktionen " !

Extremliberalen !
Hoppas han (hon) lär om
av den utveckling som
de själva bidragit till
"för tiden tiger,ALDRIG, still".....................

--






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 11:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De liberalteologer jag träffat på på internet har oftast varit arroganta svin.
2009-11-09

  Mats Henricson
Fast, med viss reservation (skämtet nedan) eftersom jag misstänker att jag ,en smula i alla fall, har "förfallit" till Liberalteologiska tankegångar , beklagar Larz........
2009-11-09

  Mats Henricson
Dom får väl ta varann i hand då, "lika barn leker ju bäst " och se´n kan ju du och jag fixa "skottpengar" på dem (skoja, lite..)
2009-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är lika med liberalteologerna.
Ett vidrigt avskum och pack som vanärar kristendomen och en dag kommer att få höra av Jesus att Han aldrig känt dem (Matt 7:21 ff).
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska