Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Svart vecka

Varje dag
grå
varje stund
fylld av tårar
minnet sviktar
tankarna går sin egen väg.

Allt har gått fel
denna veckan
allt har bara
varit

En svart vecka
men någonstans
finns ett ljus
det är bara
måste va så

Men just nu
gör allt för ont
just nu
är allt dystert
och så måste det ju
vara ibland.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 12:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken anger känslan av svärta; genom textens avslut skymtas ett ljus i mörker; eller mera riktigt, en acceptans...
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson