Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hjälpa när man själv gråter

Stenen inombords är tung
och barnen
undrar
har jag gjort något fel
va inte ledsen mamma
jag finns här

Men tårarna rinner
svårt att få de att förstå
att minnas
får en att gråta av smärta
fast man egentligen
är glad
att man minns
och kan känna glädjen
för något som varit.

Att hjälpa när man själv gråter
är att förklara
för sorg är inte lätt
men en fas i livet
och det känns tungt
och det kan ta tid
men att minnas
gör man genom hela livet
och det är där man behöver
samla sin energi
när livet är svårt.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 12:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
texten förmedlar mej stor saknads känslor; djupt berörande !
2009-11-11

  poetryGirl
så bra att du kan skriva om det
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson