Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända brev ny kärlek


Breven
Hon brände breven, hon hade sparat dom flera år, de där från honom innan han åkte iväg och skulle jobba. ”jag hör av mej” sa han och gjorde det, de brevväxlade länge… men det blev längre emellan både besök och brev.

Men idag hade hon sett honom, han hade en kvinna med sej, han hade 2 barn och det äldsta måste vara väldigt nära i ålder med den tid, de ännu träffades. Hon ställde sej så han måste se henne när han gick förbi med sin familj, men han ignorerade henne totalt. Hon gick runt och spankulerade, arg som ett bi, fruktansvärt svartsjukt arg, han hade lurat henne. Han hade kommit hem till henne och knullat men haft sitt på annat håll ändå. Han hade skyllt på att han inte ville ha henne till ungkarlshotellet, men tydligen så tog han dit nån annan, eller också hade han inte bott där. En dag hade ju brevet kommit tillbaks som hon skickade, hon hade t o m rest dit, sökt honom överallt, utom sej av oro. Frågat polisen och kyrkans folkbokföring men ingen visste, han hade aldrig varit skriven där.

Nu stod hon, förbannad som aldrig förr och såg honom. Hon gjorde nåt hon aldrig gjort förr, hon röck tag i en snygg kille och sa, ”du får en tia om du kysser mej när jag säger till” sa hon och de satte sej och fikade. Så kom mannen med familjen ut från affären och de satt på fikeriet vid torget, de kysstes länge över det smala bordet så han skulle se. De kysstes så länge, det var helt underbart, men hon sa inte det. Sen gick de på lagomt avstånd efter familjen, han stannade vid en kiosk och sa kanske lite onödgt högt att ”han ville ha ett paket black jack”.

Hon såg sin f d rycka till när han hörde det men de gick hem till henne och älskade, första gången som ett slags straffknull, hårt, vilt och ändå lite skönt. Skönare nästa nång, för det blev en nästa gång, de blev fler ggr… de fann varann, det som började som ett slags ”straff” blev en skön kärleks historia…

Breven ja, breven, de brände hon samma dag som hon sett mannen med sin familj, hon brände dom i sprit, hon både drack och hällde ut över brevhögen… de brändes för att avsluta sitt gamla liv och starta ett nyt… Som började med en kyss på fiket med sina smala kyssvänliga bord…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 22:06



Bookmark and Share


  oMareld
vilket svin han är.

Tur att hon fann ny kärlek ändå ;)
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO