Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag promenerar i dödsskuggans dal

Tittar på mörkret
Ser döden i vitögat
Tittar på alla faror som lurar runtomkring av det lilla som jag nu kan se
Det är bara månens lilla sken som smiter emellan molnen som gör att jag kan se något i huvudtaget
Här i dödsskuggans dal finns det ingen censur
Här är allting naket
Så det som du ser är vad det är…..

Jag promenerar i dödsskuggans dal
Jag brukar gå dit när jag har tröttnat på det mesta och i hopp om att finna lite spänning
Kanske råkar jag ut för någonting som kan ge mig en änglavakt
Det ultimata äventyret
Men kanske det blir det sista som jag gör, för när jag ger mig in i dödsskuggans dal är risken ganska stor att jag dör…

Måtte gudarna vara med mig……

Ken Cassel
9/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-09 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel