Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon lämnar oss, till tröst.


Avskedet

Jag går nu
i pölarna, med båtarna
och till ljuset
som leker moln
vid fågelranden

gässens klagan
är ekan
på himmelen
väter vågorna
med de viskande minnena




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-09 15:57



Bookmark and Share


  Anna*
Lyriskt skön med en viskande längtan ... Tack!
2009-11-14

  Michaela Dutius
Dina metaforer skapar en koral - en hyllning - till naturen
2009-11-10

  Junitvillingen
Trösterikt och mycket varmt formulerat - du kan du Fredrik!;-)) Och grattis till välförtjänt placering bland "Fem uppmärksammade":-)
2009-11-10

    Bodil Sandberg
Ja sannerligen en tröstens dikt -
oerhört vackert och varmt Fredrik!!
2009-11-10

  anits VIP
Så fint och berörande
2009-11-09

  Nasrin
Fantastiska orden till tröst!!! tack
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö