Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnets många ansikten


Blöta

droppar, ögon
klarnande is
och baggar
burna på rad

regn, ett flyktens namn
flera och för samma sak
livet liksom döden
och ett markens stöveltramp




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 611 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-14 19:25



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Ja. Vad bra skrivet!
Läste den många gånger och olika nyanser framträdde.
2012-07-29

  anits VIP
Så sant och bra skaldat
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö