Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dimma


Moln av brus

Vad är vidderna?
moln av brus
vid rytande rand
varför skulle inte jag
kunna dansa med dem?
ta fåglarna
utan fängsel
till de febriga frågorna...




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 668 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-31 20:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö