Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig AS


Hjärtan

hjärtan

som fågelfrust i regnets rus
och i pärlemor som en fjäril

se, dina ögon
i daggkåpans degel av liv

så blir din hand i min




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 755 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-01 19:19



Bookmark and Share


  Deva
Din ordrikedom och rytm finns här och gör mig hänförd! Bokmärker den
2013-06-13

  aol
verkligen så berörande fint skriftat vännen,
2013-05-19

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2012-08-02

    ej medlem längre
En text så vacker att den känns skör. Tycker mycket om den.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö