Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En orkan har rört mina sinnen...


Hjälp mig

Stjärnorna hänger i träden
snart ramlar jag vid gränsen
som de famlande frukterna

dina ögon äter mig
vill ha din hand i min hand
och jag ropar efter hjälp

att fånga dem...




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 722 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-09 20:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackertkänns
sorgligt för mig som läser
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö