Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plötsligt dödsfall chockar oss...


Förlust

I döden
finns din fisk i solen
och dina kor
betande på jorden

även livet
skrattar där
med havet och med oss
som stannar kvar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 645 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-30 19:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket
tänkvärt skaldat
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö