Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skadad är jag...


Storhetsvansinne kanske

Från och med nu ska ni glömma Jesus och Muhammed och alla andra gudar och guds budbärare
Jag måste bara få säga
Gud har pratat med mig i mina drömmar
Den sanna Guden
Som ett skimrande sken kunde jag se honom i solen
Och han log så vackert emot mig
Jag vill själv tro att det var en hon
En underbar ängel som gav mig en underbar värme
Och han/hon har sagt till mig att föra ut ett nytt budskap till alla er människor
Tiderna är nya
Evelotionen sätter sina spår
Tiden går
Så tro nu på allt som Ken har att säga
Han är min nya guds son


Och Ken säger
Från och med nu ska ni tro på er själva
Guden finns där inom er själva
I alla fall så länge ni respekterar alla andra och är inuit snälla
Så gör inte det mot någon det som du inte själv vill bli utsatt för
Så tänkt dig för innan du gör något som du kanske kommer att få ångra,,,,,

Storhetsvansinne kanske

Från och med nu ska ni glömma Jesus och Muhammed och alla andra gudar
Från och med nu ska ni tro på Ken och hans fredsbud till alla er på hela Jorden
Han vill er bara väl........

Livet är en gåva......

Ken Cassel
9/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-09 16:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
oMareld kan blockera mig, men inte hindra mig att skriva vad jag vill.
Det kan heller inte hennes pojkvän.
2009-11-09

    tramp
åhhh !!! Ken är STOR

Mosesär nu lillebror

Amen
2009-11-09

  oMareld
Orka Larzan.

Härligt Ken. Jag joinar gärna :)
2009-11-09

  Junitvillingen
Jag väljer att se dig som en sann, godhjärtad & ödmjuk vän i alla lägen som har kloka ord att ge på vägen (haha, det till och med rimmade ju!) - inte som en Gud...men för övrigt vet jag ju att det där med att "Ken är Guds son" inte är allvarligt menat - dessutom skriver du "min nya guds son", så...ja, därför "köper" jag din text!
2009-11-09

  lycksele
Finns de några riter för hur man dyrkar den nya guden? Finns det något välkonstruerat religiöst system ännu?
Hur ska vi annars lyckas med att ha rätt tro. Och göra rätt saker, så guden blir nöjd.
2009-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det brukar vara så det börjar.
Jonestown, Waco...

Gud finns alls inte i alla. Det är en lögn.
Människan är ond och en syndare i behov av nåd och syndernas förlåtelse.
Vi kan säkert temporärt lyfta oss i kragen och putsa på fasaden, men innerst inne är människan i sitt oomvändat tillstånd fylld av död och mörker. Ondska.

Jesus sade till de skriftlärda att de var som vitmenade gravar: prydliga utanpå men fyllda av de dödas ben.

Gud som är nåderik och kärleksfull kan förvandla syndanaturen och föda en syndare på nytt så att han eller hon blir ett Guds barn.
Det sker genom Guds Helige Ande.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel