Möten

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten




Älvstranden 14.17

 

I vänskapens öppna famn

ligger förbjudna kyssar kvar från 

heta nätter

 

 Epione-09

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-09 17:03



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Detta är en karamell....
2009-11-13

  erkki
Javisst ska man vårda det man har. Även om det minskat i något avseende.
Somt moraltanten sagt: Styggt
Som på sängkanten vart: Snyggt
2009-11-10

  Aisha VIP
...så underbar...lockande...mmm
2009-11-10

  ULJO
Vackra dikter behöver inte vara långa, jag gillar din känsla att beröra
2009-11-10

  Miss Mod
Förbjudna kyssar, den som spar han har..
2009-11-09

    ej medlem längre
Där vilar de säkert lugnt, tryggt... och varmt. En mkt vacker bild av det som var... och blev
2009-11-09

  ~Leonardo~
Ahh..vilken njutning, älskar den här ;)
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP