Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg orsakad av brev


hardcore heterofobi

det finns en ny sushirestaurang i staden

på en bakgata där jag aldrig går

och om humöret faller på ska vi äta där imorgon

du och jag

du och jag

så att jag kan glömma alla sorger...

visst.

jag sitter här

studerar svart bläck på vitt papper

och har så jävla ont i magen

för jag hade FÖRVÄNTNINGAR OCH FÖRHOPPNINGAR

jag ville så gärna

så jävla gärna

gärna

att hon inte skulle vara som alla andra.

att hon inte skulle vara ett hopplöst offer

för den där jävla heteronormen.




Fri vers av zim
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim